BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Opening Schoolcampus in Teylingen Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 29 juni 2012 - Vrijdag 15 juni was het feest in Sassenheim. Het is wederom gelukt een ware Schoolcampus te openen in Sassenheim. Zoals wellicht bekend,  organiseerde boekhandel Wagner in deze tijd van het jaar al een aantal jaar de Schoolcampus in het oude Postkantoor in Sassenheim.

Echt van ver kwamen er ieder jaar veel kinderen met en/of zonder ouders op de schoolcampus af. Als enige in Nederland is er in Teylingen een aparte schoolcampus-winkel. Er zijn wel campussen binnen bestaande winkels door het hele land, maar geen enkele plaats, heeft een apàrte schoolcampus. Vorig jaar had Wagner pech. Er werd een afspraak gemaakt met het pand van Hans Textiel, welke leeg stond, maar helaas op het laatste moment ging dat door het faillissement niet door.

Ook dit jaar was Wagner er niet zeker van dat er een pand leeg zou staan in Sassenheim en was er ingekocht voor de twee bestaande vestigingen in Sassenheim en Lisse. Na lang proberen en informeren   werd er vlak voor Pinksteren besloten om de winkel dan toch om te bouwen. De Schoolcampus zou dit jaar wederom in de winkel zelf worden gehouden, maar dit jaar zou het zo worden, dat de boekenliefhebbers er geen last van hadden en de winkel overzichtelijk zou blijven. Met de Pinksterdagen ging de ploeg aan de slag en onderging een gedeelte van de winkel een kleine metamorfose.

“We werden op woensdag 6 juni  gebeld dat er toch een mogelijkheid was om de Campus op de Hortuslaan te openen. Tja, waar doe je dan goed aan”, vertelde Wagner. Dat er snel een beslissing genomen moest worden was helder,  inmiddels waren we wel al klaar in de boekhandel en het stond er gezellig bij. “ Toch wilde we ervoor gaan, we hebben er nog steeds vertrouwen in en ondanks crisis blijven wij positief en hebben we ja gezegd ”. Twee dagen later werd de sleutel afgegeven. Vervolgens moesten we als een speer alles regelen: van inkoop tot opening !”

En het is gelukt: Vrijdag 16 juni werden de deuren geopend!
Waar  normaal gesproken minimaal een maand voor nodig is, is nu gelukt in één week tijd! Met trots wordt heel Teylingen welkom geheten. De openingstijden zijn ma 13.30 uur – 18.00 uur, di t/m vrij 10.00 uur – 18.00 uur, za 10.00 uur – 17.00 uur en de koopavond is op donderdag. De Schoolcampus kan gevolgd worden via twitter: @campuswagner en via facebook: http://www.facebook.com/BoekhandelWagner .

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs