BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Telefoon gestolen na verkeersconflict Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 juli 2012 - De mobiele telefoon van een 34-jarige vrouw uit Voorhout is zaterdag op de Klinkenberg in Warmond gestolen na een verkeersconflict met een nog onbekende man. De vrouw reed even na 10.45 uur over de Herenstraat in Voorhout en gaf per ongeluk geen voorrang aan een automobilist in een zwarte, groot model Skoda die vanaf de Schoonoord kwam. Deze automobilist werd daar erg boos over, achtervolgde de vrouw en stapte op een gegeven moment uit. Door haar deur op slot te doen, kon de Voorhoutse voorkomen dat de man het portier opende.

Uiteindelijk reden beide auto’s in de richting van Warmond. De man in de zwarte Skoda maakte voortdurend allerlei handgebaren. Even na 11.00 uur stonden de twee auto’s op de Klinkenberg in Warmond naast elkaar voorgesorteerd om elk een andere kant op te rijden. Ineens stapte de man uit zijn auto, opende het portier aan de bijrijderskant van de auto van de vrouw en pakte de mobiele telefoon die op de passagiersstoel lag. Vervolgens reed hij weg.

Signalement dader: een blanke man van 30 tot 40 jaar oud. Hij is ongeveer 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft donker stekeltjeshaar. De man was gekleed in een roze overhemd, een spijkerbroek en donkere leren schoenen. Hij reed in een groot model, zwarte Skoda. Op de passagiersstoel zat een blonde vrouw.

Getuigen gezocht

De politie wil graag spreken met getuigen die de man herkennen aan de hand van het signalement. Ook als u andere informatie heeft over dit voorval, wordt u gevraagd te bellen via 0900-8844.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs