BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Raadslid Van der Vijver vertrokken met lovende woorden Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 4 juli 2012 - Eind juni heeft VVD-raadslid Jan-Willem van der Vijver afscheid genomen van de Teylingse raad. Van der Vijver zat vanaf maart 2010 in de Raad en is vertrokken vanwege een verhuizing naar Den Haag.

VVD-fractievoorzitter Marlies Volten en burgemeester Sander Schelberg lieten zich in lovende woorden uit over het vertrekkend raadslid. Zo prees Marlies Volten zijn enorme inzet en enthousiaste manier van werken binnen de fractie. Altijd goed gehumeurd en niets was te veel. Zij verwacht nog veel van hem te horen en wenste hem namens de fractie heel veel succes in de toekomst.

Ook burgemeester Sander Schelberg prees de werklust van Jan-Willem van der Vijver en zijn alertheid. Hij vond het verstandig dat Jan-Willem als wijkagent de portefeuille Welzijn had gekozen. Dat zal een verdieping zijn voor je politieke carrière, aldus de burgemeester, die in herinnering bracht dat Jan-Willem zesmaal schriftelijke vragen heeft gesteld. Het begon over de problematiek van de hangjongeren in Voorhout en via vragen over De Schutse en Mariënhaven eindigde hij met vragen over veilig oversteken in de Herenstraat in Voorhout.

Als er naambordjes bij zebrapaden zouden moeten komen in Teylingen, dan had de burgemeester er zeker wel eentje geweten voor bij de verswinkels in Voorhout, waarvoor Jan-Willem met succes heeft gepleit. Als dank voor zijn werk voor de Teylingse gemeenschap ontving Van der Vijver cadeaus van zijn fractie en een, alleen voor raadsleden bestemde, “Teylingen” vaas met een bos rode en witte tulpen van de burgemeester.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs