BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Curiosa te kust en te keur ondanks regen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 9  juli 2012 - Weer of geen weer: de markten van de vereniging Het Oude Raadhuis rond de dorpspomp gaan altijd door. Dat bleek zondag wel weer. Het hemelwater kwam soms met bakken naar beneden, maar dat deerde de kraamhouders nauwelijks. Welgemoed werkten ze het water weg en tussen de buien door lieten ook de bezoekers zich niet afschrikken. Er werd door de meeste kraamhouders zelfs buiten verwachting goed verkocht. Door sommige kraamhouders (aanzienlijk) minder, maar dat  kwam waarschijnlijk ook door hun aanbod. De sfeer bleef desondanks goed en zonder uitzondering verklaarden de standhouders volgend jaar terug te zullen komen. Niet vanwege het traditioneel goed verzorgde 'natje en droogje' van de HOR-medewerkers, maar “omdat de bezoekers in Warmond altijd zo vriendelijk zijn”, aldus een van hen.

De meeste markten van Het Oude Raadhuis hebben een thema: boeken, textiel, papier, kunst, kerst of iets anders. De Curiosamarkt vormt daarop een uitzondering. Er worden louter wonderlijke voorwerpen verkocht die iemand de moeite waard vindt om te bewaren.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs