BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Inbraak in woning Poelweg Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 2 augustus 2012 - De politie onderzoekt een woninginbraak op de Poelweg op dinsdag 31 juli en is op zoek naar getuigen. Een getuige zag rond 22.30 uur dat er drie personen bij de woning wegliepen. Het drietal had allerlei spullen bij zich. Ze stapten in een zilvergrijze auto en reden via de Oranje Nassaulaan weg in de richting van Oegstgeest.

De getuige wist dat de bewoners op vakantie waren en belde de politie. Die constateerde dat er was ingebroken in de woning.

Signalementen daders
Dader 1: een getinte man van 20 tot 25 jaar oud. Hij is 1.70 tot1.75 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij heeft zwarte krullen tot aan de kaak. De man droeg een donkergrijze hoodie met capuchon.

Dader 2: een getinte jongen of meisje van ongeveer 18 jaar oud. Deze persoon met donkere kleding aan is 1.60 tot 1.65 meter lang, heeft een tenger postuur en zwarte krullen tot aan de kaak.

Dader 3: een getinte man van 20 tot 25 jaar oud met een normaal postuur. Hij heeft zwart haar tot net boven de schouders met een slag erin. Hij droeg donkere kleding.

Getuigen gezocht
Kunt u meer vertellen over deze drie inbrekers of de grijze auto waarin ze reden? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het oplossen van deze woninginbraak? Belt u dan met de politie via 0900-8844.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs