BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bouwproject op Koudenhoorn halverwege Afdrukken E-mail

WARMOND, 16 augustus 2012 – In de gemeente Teylingen -  en meer in het bijzonder in het dorp Warmond -  is men het over eens dat er op het eiland Koudenhoorn onbebouwd moet blijven. Eén keer per jaar wordt daarop een uitzondering gemaakt. Dan wordt er in het kader van het kindervakantiewerk, een initiatief van de SKW,  binnen één week zelfs een heel dorp gebouwd.

De bouw was woensdag halverwege.  Opvallend was dat er meer meisjes dan jongens op deze zonovergoten dag met onder meer hamer en zaag in de weer waren. De veronderstelde  redenen en oorzaken daarvan liepen onder de deelnemers en begeleiders sterk uiteen.  “Warmondse meiden zijn bikkels”, verklaarde bestuurslid Arjan Heijl. “Het komt door het grondwater”, meende voorzitter Anne-marie Sikking. “Meisjes zijn stoerder, jongens gaan liever zwemmen”, was de consensus onder de meiden.

Hoe het ook zij: vrijdagmiddag moet het dorp af zijn. Onmiddellijk daarna gaat de fik er in. 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs