BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
WIJC: Warmondse kampioenschappen Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 10 maart 2014 - Op donderdag 6 maart, bijna de laatste avond van het schaatsseizoen 2013-2014, heeft de jeugd van de Warmondse IJsclub de clubkampioenschappen gereden in de Schaatshal in Leiden. De kinderen zijn goed vooruit gegaan tijdens de schaatslessen; er zijn 76 persoonlijke records gebroken.
Aan de start kwamen benjamins, mini’s, welpen en pupillen.

Het meest opvallende was de snelle tijd die Patricia Koot reed bij de meisjes mini: 2 ronden in 41.24 sec. Vorige week had zij al tijdens de kampioenschappen van het District Sassenheim het baanrecord verbeterd naar 41.76 sec. Nu was zij dus sneller, maar het is geen baanrecord omdat die records alleen vastgelegd en erkend worden tijdens door het District georganiseerde wedstrijden.

Na afloop was er nog voldoende tijd om een marathon te rijden. Daarna werden in de kantine van de Schaatshal Leiden de prijzen uitgereikt.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs