BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Twee doden bij aanrijding tussen auto en trein in Voorhout Afdrukken E-mail

ImageVOORHOUT, 26 november 2015 - Een trein is donderdag op een auto gebotst op de spoorwegovergang aan de Herenstraat in Voorhout. De twee inzittenden van de auto zijn hierbij om het leven gekomen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Foto´s Mariska de Graaff.

Een vrouw die alles van dichtbij zag gebeuren, vertelt aan Omroep West dat de auto vlak voor het ongeluk tussen de spoorbomen op de rails stil stond. Toen de sneltrein eraan kwam gaf de bestuurder gas, maar het was al te laat.

Enkele omstanders liepen verwondingen op door rondvliegende brokstukken van de auto. Zij zijn ter plekke geholpen. De brokstukken lagen tot aan de fietsenwinkel aan de overkant van de straat.

Getuigen van het ongeval, die bij het spoor stonden te wachten, werden opgevangen door de hulpdiensten bij reisbureau TravelXL.

De trein stond tot 16.30 uur bij de spoorwegovergang. Hierna is de trein richting Leiden gereden.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs