BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nominaties sportprijzen Teylingen bekend Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 23 februari 2016 - Wethouder Bas Brekelmans reikt dinsdag 22 maart om 19.30 uur de jaarlijkse sportprijs uit aan de sportman, sportvrouw of sportploeg uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd in 2015. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De genomineerde sporters en sportploegen zijn vandaag gepresenteerd.

De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in het clubgebouw van Tennispark Oosthout aan de Fuchsiastraat 1 in Voorhout. De sportprijsuitreiking is voor iedereen toegankelijk.Tot en met 8 februari konden inwoners kandidaten voor de sportprijzen voordragen. De jury heeft de onderstaande sporters genomineerd:

LJ Sport Talentenprijs:
Loulou Janssen, zwemster ZV De Columbiaan
Stan van Bladeren, keeper A junioren FC Ajax
TOP D1, Korfbalvereniging TOP Sassenheim

Teylingen Sportprijs:
Lisa Dol, paardensport discipline springen/Eventing
Allard Lindhout, scheidsrechter betaald voetbal
Dames 1 Handbalvereniging Foreholte
Heren 1 Rugbyclub The Bassets

Sportprijzen
Alweer een aantal jaar spreekt de gemeente Teylingen haar waardering uit voor de sportieve prestaties van haar inwoners. Hiervoor reikt de gemeente de jaarlijkse sportprijs uit aan de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Prijsuitreiking
De uitreiking van de sportprijzen wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Sport Promotie Teylingen en sponsoren tijdens een bijeenkomst van het Sportcafé in het clubgebouw van Tennispark Oosthout in Voorhout. Het Sportcafé is een ontmoetingsplek voor mensen uit de sport, het bedrijfsleven, de politiek en de media.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs