BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Enthousiaste klussers gezocht voor NLDoet-weekend Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 2 maart 2016 - Op 11 en 12 maart vindt het jaarlijkse NLDoet-klussenweekend plaats. Ook allerlei organisaties in Teylingen hebben klussen in de aanbieding. Zij zoeken nog flink wat vrijwilligers.

Dus wie in dat weekend een paar uurtjes vrij wil maken om gezellig met een groep mensen een klus te doen, kan het beste even kijken op de website van NLDoet. Door te zoeken op Teylingen, komt het overzicht van 20 aangemelde klussen vanzelf in beeld. Daarvan zijn er zo’n 10 die nog menskracht kunnen gebruiken.

 Men kan bijvoorbeeld de handen uit de mouwen stropen bij verschillende scoutinggroepen in de drie dorpen, bij een speeltuinvereniging of een kinderboerderij, in Park Overbosch, de Buurttuin ’t Kagerhofje of een school in Voorhout. Wie liever niet de handen vuil maakt kan ook terecht bij de werkgroep Fair Trade Teylingen of bij locatie Gerto in Voorhout of bij Activite in SassemBourg. Het kan zijn dat bij het plaatsen van dit bericht voor een aantal klussen inmiddels al genoeg vrijwilligers zijn aangemeld. Dus kijk snel op de website en zoek op Teylingen.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs