BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kermis mogelijk in 2017 naar centrum Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 6 maart 2016 - De kermis verhuist dit jaar nog niet van de locaties bij zwembad Wasbeek en sporthal De Korf naar het centrum van Sassenheim. Rob Koek, voorzitter van de Oranjevereniging Sassenheim, wil eerst in gesprek met omwonenden. Een ruime meerderheid van de winkeliers is volgens de Oranjevereniging al voor de komst van de kermis naar het centrum. Koek hoopt de kermis en de feesttent in 2017 te kunnen verhuizen.

De afgelopen periode is overleg geweest over de verhuizing met de gemeente, de TOV en verenigingen waarmee de Oranjevereniging de najaarsfeesten gezamenlijk organiseert.

“Het plan om de verhuizing in 2016 al te realiseren was ambitieus, maar we willen ook nog intensief in gesprek met de bewoners van het centrum en daarvoor willen we voldoende tijd nemen. Niemand mag het idee krijgen dat de besluitvorming onder tijdsdruk en onzorgvuldig heeft plaatsgevonden”, zegt Koek.

Koek rekent erop dat de najaarsfeesten volgend jaar wel verhuizen: “Als we dan in september zo ver zijn, dat we zeker weten dat we in 2017 gaan verhuizen kunnen we er dit jaar nog één keer een mooi afscheidsfeest van maken op de huidige locatie. Dan kunnen we alle omwonenden daar met een mooi feest bedanken voor de jarenlange prettige samenwerking”.

Op 14 maart is er een buurtbijeenkomst georganiseerd door de gemeente Teylingen voor de bewoners van het centrum en de Oranjevereniging zal daar haar ideeën delen met de aanwezigen. “Ik zie uit naar het contact met de Sassemmers die misschien wel onze nieuwe buren worden”, aldus Koek van uitstel geen afstel wil maken.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs