BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Jongeren blussen brand Ex-Voto in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 9 maart 2016 - In jongencentrum Ex-Voto stond woensdagmiddag rond 17:00 uur een oventje in brand waarin Fimo-klei werden gebakken. Zes jongeren hadden net kralen van de klei gemaakt en in de oven gezet om uit te harden. Jongerenwerker Johan Braaksma zegt dat de brandmeldmelinstallatie niet heeft gereageerd op de rookontwikkeling. Hij moest zelf de brandweer bellen nadat drie andere jongeren de brand ontdekten toen zij soep wilden klaarmaken. Foto's Mariska de Graaff.

Ruben, Sven en Nick hebben de stekker uit de oven getrokken en de brand met een brandblusser geblust. Het is niet bekend waarom de oven in brand is geraakt.

Ex-Voto heeft sinds 2 maanden een eigen brandmeldmelinstallatie. Hiervoor was men aangesloten op de installatie van De Tulp.

Image

Nadat de brandweer het Ex-Voto weer veilig verklaarde, lieten de jongeren zien hoe zij de brand in het oventje te lijf gingen.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs