BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
D66: Vuurwerkvrije zones invoeren Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 9 maart 2016 - D66 wil in Teylingen vuurwerkvrije zones invoeren. Het college moet volgens Rose Marie Keijzer met inwoners, ondernemers en instellingen inventariseren in welke gebieden het wenselijk is om een vuurwerkvrije zone in te stellen. D66 wil ook een centrale vuurwerkshow organiseren. De VVD heeft al steun uitgespoken voor de motie van D66.

Burgemeester Breurer zegt dat gesprekken op vier locaties waar senioren wonen geen unanieme steun is voor vuurwerkvrije zones. De helft zou voorstander van zo'n zone zijn.

Breuer ziet het niet als taak om een vuurwerkshow te organiseren. Het lost het probleem van vuurwerkoverlast niet om omdat de overlast van vuurwerk vaak vroeger op de avond of later in de nacht plaatsvindt.

De gemeente heeft 15.613 euro schade door vernielingen met zwaar vuurwerk tijdens de afgelopen jaarwisseling. Het bedrag zit aan de bovengrens van de schadebedragen in de regio.

Zie ook: Recordbedrag vuurwerkschade in Teylingen

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs