BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Schenking aan Alzheimer Café Teylingen Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM 17 maart 2016 - Voorzitter Krieno Bolt van Kringloopwinkel Op Dreef in Sassenheim heeft maandag een cheque van € 500,-  overhandigd aan de werkgroep van het Alzheimer Café Teylingen. De werkgroep was zeer verrast door deze onverwachte gift.

De kringloopwinkel brengt normaal geld bijeen voor het Pastoraal Fonds. Dit fonds heeft als voornaamste doel om hulp te bieden aan mensen die wonen in landen in Oost-Europa. Met name in een drietal dorpen Roemenië en een zestal dorpen in Oekraïne. Met deze gift wil Kringloopwinkel Op Dreef laten zien dat ook een plaatselijk project zoals in dit geval het Alzheimer Café Teylingen niet wordt vergeten.

De Alzheimer Cafés zijn een laagdrempelig trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Tijdens  de goed bezochte café avonden wordt informatie gegeven, is er gelegenheid tot vragen stellen aan deskundigen en kan men in contact komen met lotgenoten.  De Alzheimer Cafés, die afhankelijk zijn van subsidies en donaties, kunnen deze prachtige gift goed gebruiken om bijvoorbeeld een extra gastspreker uit te nodigen of om een avond een feestelijk tintje te geven.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs