BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Huurovereenkomst voor Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 6 april 2016 - De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn en de gemeente Teylingen hebben afgelopen donderdag een huurovereenkomst gesloten. De Stichting verzorgt een nieuw educatiecentrum in een ruimte van de gemeente in het Paviljoen op op het Warmondse recreatie-eiland Koudenhoorn. De Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn heeft dit educatiecentrum de naam Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn gegeven (NOCK).

De ondertekening vond plaats in Het Paviljoen op Koudenhoorn. Namens de Stichting Natuurvrienden Koudenhoorn ondertekende voorzitter Hans Goudsmit de overeenkomst. Namens de gemeente ondertekende wethouder van Velzen.

Het Natuur Ontdekkingscentrum Koudenhoorn hoopt in de loop van dit jaar voor het eerst enkele activiteiten te organiseren. Het centrum zal geopend zijn op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag. De activiteiten worden begeleid door vrijwilligers.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs