BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Inbreker Teylingerlaan aangehouden Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 8 april 2016 - De politie heeft vrijdag om 01.10 uur na een melding een 30-jarige man uit Polen aangehouden op verdenking van inbraak in een bedrijf aan de Teylingerlaan. Even na 24.00 uur werd de melding van de inbraak gedaan. De getuige zag een fietser het terrein van het bedrijf oprijden richting de achterzijde.

De politie werd gealarmeerd waarna meerdere agenten het pand afzetten. Aan de achterzijde werd de fiets aangetroffen, evenals een vuilniszak en een rugzak met goederen die uit het pand waren weggenomen. Met assistentie van een politiehond werd in de buurt gezocht naar de verdachte. In de bosjes lag een man die deed alsof hij aan het slapen was, maar bij hem werd een fietssleutel aangetroffen die op het slot van de fiets paste. Hierop werd de man aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de inbraak en de herkomst van de nagenoeg nieuwe fiets.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs