BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Zonnige Warmondse Boekenmarkt Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 5 mei 2016 - Gedreven door het mooie weer of literaire honger wisten weer vele bezoekers donderdag de weg naar de 15e Warmondse Boekenmarkt te vinden. In de ruim 60 kramen was voor iedereen wat wils te vinden. En wie tussen 13:00 en 14:00 de markt bezocht kon een boek uit de zolderopruiming van Maarten ‘t Hart kopen. (Foto's: Henk Keijzer)

De Warmondse schrijver verkocht op de markt zijn eigen boeken en voorzag die desgewenst van een handtekening. Een buitenkansje voor de echte bibliofielen.

Image
Zowel liefhebbers van koopjes als verzamelaars vonden op de boekenmarkt iets van hun gading. Het aanbod is gevarieerd, met: kinderboeken, kunstboeken, boeken over hobby’s, kookboeken naast serieuze literatuur en natuurlijk gezellige boeken om ontspannen in de vakantie te lezen.

Image
Ook waren er specialisten op de markt te vinden met bijvoorbeeld dichtbundels, werken van Gerard van ’t Reve of boeken over de geschiedenis van Warmond. 

Image

Image

Image

Image

Image 

Klik hier voor de volledige fotoreportage

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs