BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Inbreker wegrestaurant is Sassenheimer Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 6 mei 2016 - Zowel in de vroege zondagochtend als in de nacht van zondag op maandag kreeg de politie een melding van een inbraak bij een wegrestaurant aan de A16 ter hoogte van Hendrik Ido Ambacht. De tweede keer konden agenten drie verdachten aanhouden, waaronder een 15-jarige jongen uit Sassenheim. In de auto die mogelijk gebruikt werd bij beide inbraken troffen ze bij nader onderzoek een luchtdrukpistool aan.

De eerste inbraak vond plaats op zondagochtend 1 mei. De daders hadden het toen vermoedelijk voorzien op een sigarettenautomaat. De volgende nacht werd er rond 01.15 uur wederom ingebroken in hetzelfde gebouw.

Wanneer de tweede keer alarm geslagen wordt, is de politie snel ter plaatse. Zij zien drie verdachten wegrennen bij het pand. Na een korte achtervolging, waarbij de verdachte de snelweg rennend oversteekt, kan een agent een 15-jarige jongen uit Sassenheim aanhouden. Twee anderen, mannen van 18 en 19 jaar uit Den Haag, worden gearresteerd in de buurt van het restaurant.

Bewakingsbeelden plaatsen dezelfde auto bij de twee inbraken. Hij is in beslag genomen. Bij nader onderzoek in de wagen vond de politie een luchtdrukpistool. De rol van de verdachten bij de eerste inbraak wordt onderzocht.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs