BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Gemeentelijke onderscheiding voor Jan van Kempen Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 16 mei 2016 - De heer J. (Jan) van Kempen (80) Ontving maandagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’ voor zijn vrijwilligersactiviteiten bij Voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. De uitreiking vond plaats aan het einde van het Jan Schrama toernooi op Sportpark Elsgeest.

De heer Van Kempen is sinds mensenheugenis vrijwilliger bij voetbalvereniging Foreholte in Voorhout. Zo is hij jarenlang jeugdleider geweest, waarbij hij iedere zaterdag de teams begeleidde tijdens al hun vriendschappelijke en competitiewedstrijden. Daarnaast heeft hij jarenlang kantinediensten gedraaid in het clubgebouw. Na feestjes kon altijd een beroep op hem gedaan worden voor het opruimen.

Onderhoud
Nadat de heer Van Kempen gestopt was met werken, had hij nog meer tijd om bij Foreholte te helpen, o.a. met het bijstaan van de veldenploegen in het onderhoud van de voetbalvelden, het schoonmaken van de kleedkamers en het wassen van de reservekleding van de voetballers.

Kerk
Ook bij de RK Kerk in Voorhout maakt de heer Van Kempen zich al jaren verdienstelijk door het schoonhouden van het kerkplein. En als er andere verenigingen in het dorp ondersteuning nodig hebben, springt de heer Van Kempen altijd in, op zijn gebruikelijke energieke manier.

De uitreiking van de Zilveren Barensteel aan de heer Van Kempen vond plaats aan het einde van het Jan Schrama toernooi. Dit tweejaarlijkse jeugdtoernooi, waaraan zo’n 40 verenigingen deelnemen, werd dit jaar voor de achtste keer door voetbalvereniging Foreholte georganiseerd. 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs