BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Dag van het Kasteel in Teylingen Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 18 mei 2016 - Tweede pinksterdag waren 18 landgoederen en buitenplaatsen in Zuid-Holland opengesteld voor het publiek tijdens de landelijke Dag van het Kasteel. In teylingen konden berzoekers terecht bij de Ruïne van Teylingen,  Huys te Warmont, en de Vroenhof in Warmond.

Bij Huys te Warmont en Vroenhof konden bezoekers wandelen wandelen door het bos en de tuin van het landgoed. De klassieke mini concerten bij de Vroenhof kwamen door het vochtige weer helaas te vervallen. Ook bij Huys te Warmont moest het muzikale programma om deze reden worden aangepast.

Image
Voor de bezoekers van de  Vroenhof bleef er nog genoeg te genieten over. De bewoners van het landgoed ontvingen de gasten met allerhande lekkers. En de tuin bood vermaak voor jong en oud.

Image

Image

Op Kasteel Teylingen, zoals de Ruïne van teylingen zich tegenwoordig presenteert, waren bezoekers ook eerste Pinksterdag al welkom. Er waren oude ambachten, demonstraties en een bijzondere roofvogelshow.
 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs