BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Al bijna 5000 opgehaald voor Oranje Proms 2016 Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 25 mei 2016 - De jubilerende 70-jarige Oranje Vereniging Voorhout heeft met een crowdfundingsactie al bijna 5000 euro opgehaald voor de Oranje Proms 2016.  De Oranje Vereniging hoopt voor 1 juli 8.000 euro bij elkaar te krijgen.

2016 Is voor de vereniging een extra feestelijk ‘Oranje’ jaar.  Als hoogtepunt van de najaarsfeesten organiseert de Oranje Vereniging opnieuw een groots muzikaal evenement. Op vrijdagavond 16 september vindt de tweede Voorhoutse ‘Oranje Proms’ plaats op het Kerkplein te Voorhout. Het moet een 'Oranje Pop meets Classic' worden. Een concert voor en door Voorhouters. In 2011 was Voorhout voor de eerste keer getuige van dit gratis muzikaal festijn. Dit jaar moet het een nog groter spektakel worden.

Om dat te bereiken is geld nodig. Naast partners en sponsors doet de Oranje Vereniging dit keer ook een beroep op alle inwoners van Voorhout middels crowdfunding . Belangstellenden kunnen bedragen tussen de 10 en 500 euro bijdragen. De tegenprestaties variëren van van de belofte van een trots gevoel, tot een meet & greet met de artiesten en een muziekstuk dat aan de schenker wordt opgedragen.

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs