BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Actie voor open fietspaden in Boterhuispolder Afdrukken E-mail
ImageWarmond, 8 juni 2016 – Het “Actiecomité openstellen Boterhuispolder Leiderdorp” heeft afgelopen zondag langs de Zijldijk in Warmond actie gevoerd om vanaf volgend jaar het fietspad door het Leiderdorpse deel van de Boterhuispolder ook tijdens het broedseizoen open te krijgen. Volgens de actiegroep storen de vogels zich nauwelijks aan de fietsers en is er door het sluiten van het pad de afgelopen jaren ook geen aantoonbare verbetering in de weidevogelpopulatie geconstateerd. (Foto's: Henk Keijzer)


Met het protest wil de actiegroep, mede ondersteund door de Teylingse wethouder Kees van Velzen, de Leiderdorpse gemeenteraad ertoe bewegen het eerder ingenomen standpunt te heroverwegen. Overigens zal Teylingen in het noordelijke deel van nog dit jaar een fietspad aanleggen dat het gehele jaar open zal blijven. Mogelijk dat dat een reden voor Leiderdorp zal zijn, hun pad ook het hele jaar open te stellen.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs