BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Feestelijk jubileumconcert kamermuziek Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 18 juni 2016 - De Stichting Kamermuziek Warmond vier vandaag het 10-jarig jubileum. Dat gebeurt uiteraard met een concert in de Protestantse Kerk van Warmond, maar dan wel met een heel feestelijk tintje. De programmeurs Xandra Rotteveel en Peter Leerdam hoefden niet lang na te denken welk concert in de afgelopen 10 jaar tot de absolute hoogtepunten behoorde.

Dat was de uitvoering door het Monward Consort met Tinta von Altenstadt als soliste in de Vier Jaargetijden van Antonio Vivaldi. Tinta bleek van harte bereid het virtuoze werk op 18 juni a.s. nogmaals uit te voeren ter gelegenheid van het tweede lustrum.

Er valt nog veel meer feestelijks te beleven tijdens het jubileumconcert, want het publiek heeft via een enquête op het afgelopen concert in maart jl. haar favoriete ouverture van de afgelopen 10 jaar mogen kiezen. Welk stuk men heeft gekozen blijft een verrassing tot de dag van het concert zelf.

De Stichting kamermuziek Warmond is een samenwerking aangegaan met het befaamde Prinses Christina Concours middels het beschikbaar stellen van de Monward Consort Prijs. Deze prijs is dit jaar gewonnen door de 16-jarige violiste Vera Werkman en dat betekent dat er behalve Tinta ook voor de pauze een vioolsoliste zal optreden. Zij zal van Tsjaikovsky het bekende “Souvenir d’une lieu cher” ten gehore brengen.

Kortom een programma om van te watertanden op dit jubileumconcert op 18 juni om 20.15 uur in de Protestantse Kerk te Warmond!  Kaarten verkrijgbaar via www.kamermuziekwarmond.nl
 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs