BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Start verbouwing Gemeentewerf en brandweerkazerne Afdrukken E-mail
TEYLINGEN 18 juni 2016 - Maandag 20 juni start de verbouwing van de gemeentewerf en brandweerkazerne in Voorhout. De bedrijfspanden van de gemeentewerf en brandweerkazerne worden duurzaam verbouwd en uitgebreid tot twee zelfstandige bedrijfsunits. De verbouwing is waarschijnlijk eind november 2016 klaar. De brandweer blijft tijdens de werkzaamheden functioneren als uitruklocatie voor één brandweerwagen.

Na de fusie zijn de milieustraten van Warmond, Sassenheim en Voorhout gecentraliseerd aan de Nijverheidsweg in Voorhout. Inmiddels zijn de milieustraten in Warmond en Sassenheim gesloten en is de milieustraat Voorhout uitgebreid. In het huidige bedrijfspand aan de Nijverheidsweg 32 zijn de brandweerkazerne en de gemeentewerf installatietechnisch aan elkaar verbonden en lopen de bedrijfsvoeringen in elkaar over.

De gemeenteraad heeft in juli 2014 ingestemd met de benodigde middelen, het schetsontwerp en de uitgangspunten voor:
•    de interne verbouwing van de gemeentewerf
•    de uitbreiding van de brandweerkazerne
•    de splitsing van het gebouw en de bedrijfsvoering.
Voor de verbouwing en de uitbreiding moeten diverse werkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn door de gemeente als twee verschillende opdrachten uitgezet doormiddel van twee meervoudige onderhandse aanbestedingen.

Uitruklocatie
De bedrijfsvoering van de gemeentewerf en brandweerkazerne gaan door, wel zal er hinder zijn. De brandweer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden en blijft functioneren als uitruklocatie. In geval van calamiteiten kan het voertuig gewoon uitrukken. De veiligheid blijft gewaarborgd voor de omgeving.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs