BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
De Warmondse Kaagweek komt er weer aan! Afdrukken E-mail
WARMOND 22 juni 2016 – Het is weer bijna tijd voor de Warmonder Kaagweek! Van donderdag 23 juni tot en met zondag 26 juni wordt er weer volop feest gevierd in Warmond tijdens de Kaagweek. Het programma  staat vol met oude en nieuwe onderdelen.

De organisatie heeft dit jaar een vol programma opgezet met allerlei onderdelen voor jong en oud. Daarnaast zijn er speciale optredens gepland van o.a. de Veronica Drive In show, op donderdagavond en op zaterdag Out of Control. Buiten de hernieuwde kermis op de Baan vinden de meeste activiteiten plaats in en rondom park Groot Leerust. Met uiteraard gouwe ouwe als Tobbetje steken, de Chris Krasfietstocht, Zwingo en Sterrenslag.

Proeverij
Vorig jaar was de Warmondse Proeverij een groot succes in het park; een echte Warmondse Proeverij met Warmondse ondernemers die hun producten lieten proeven. Ook dit jaar zal er weer een Proeverij zijn op zaterdag 25 juni om 15.00 uur in het park.

Jeugd
Voor de jeugd zijn er weer volop activiteiten in het park. Er wordt begonnen op vrijdagmiddag met eieren gooien. Op zaterdag kun je een dansworkshop volgen in het park gegeven door Elita Dance Center,  gevolgd door de minizeskamp. Je kunt je opgeven met je eigen team, bestaande uit vier kinderen van 6 t/m 12 jaar. Inschrijven kan op de dag zelf in het park en deelname is gratis. 's Avonds is er voor de jeugd een minidisco.

Roofvogelshow

Op zondagmiddag heeft de Vereniging tot Viering van Warmonds Feesten gekozen voor een wat omstreden programma-onderdeel. In het Park Groot Leerus zal een roofvogelshow plaatsvinden. “Je kunt dichtbij de roofvogels komen en ze misschien wel even aaien”, zo geeft de organisatie aan.  Vogelbescherming Nederland en andere natuurorganisatie spreken zich al langer uit tegen het houden van roofvogel- en uilenshows. De shows vinden plaats met vaak slecht gehuisveste vogels in een onnatuurlijke omgeving onder het mom van voorlichting. Als gevolg daarvan neemt ook het aantal uilen en roofvogels dat als huisdier wordt gehouden toe.

Kaagweek Bosloop
Dit jaar zal de traditionele hardloopwedstrijd op zaterdagochtend worden gehouden. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 09.00 uur in de Beatrixlaan (tevens start/finish). Inschrijven kan ook door een mail te sturen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Kaagweekteam

Dit jaar wordt er weer gestreden om de eeuwige Kaagweekroem. Dat gebeurt door met zoveel mogelijk Kaagweekteams bestaande uit 6 personen, waarvan 2 dames en 1 kind aan een aantal onderdelen in het programma mee te doen en zoveel mogelijk punten te halen. De sportievelingen uit het team kunnen meedoen met Sterrenslag, tobbetje steken of de Kaagweek Bosloop, de denkers uit het team aan klaverjassen en de jeugd aan eieren gooien en de minizeskamp. Wie van de teams zal de Kaagweekroem halen? Vorig jaar was dit team Stille Wateren. Dat beloofd een spannende strijd te worden!

Een uitgebreide beschrijving van het complete programma is te vinden in het programmaboekje van de Kaagweek of op de website van de VWF: www.vwf-warmond.nl.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs