BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Sportverenigingen zetten Voorhout in beweging Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 27 juni 2016 - Burgemeester Carla Breuer opende zondagochtend een nieuw jaarlijks terugkerend evenement in Voorhout. De gezamenlijke verenigingen op sportpark Elsgeest hebben onder de noemer Voorhout Beweegt de handen ineengeslagen om Voorhout in beweging te brengen.

Voor deze eerste editie kwamen ongeveer 160 kinderen en jongeren uit Voorhout naar het sportpark om actief mee te doen. Voor de aftrap keken de deelnemers om 10 uur naar een spetterend optreden van The Dance Complex. Daarna mochten ze zelf actief aan de slag. Voor de jongste jeugd van 4 tot 9 jaar was een spelletjes parcours uitgezet, waarbij de kinderen konden kennismaken met handbal, scouting, hockey, jeu de boules, tennis en voetbal. Voor de oudere jeugd was er een competitie, die uit 4 verschillende onderdelen bestond: Tennis, Handbal, Voetbal en Hockey. Hier namen 17 teams aan deel.

Image
Dit jaar bewoog Voorhout voor de Edwin van der Sar foundation. Een stichting die zich inzet voor  mensen met een hersenbeschadiging. Er werd een mooi bedrag van bijna 500 euro opgehaald. Edwin van Sar kwam zelf ook nog even langs en speelde tot veel plezier van de deelnemers en vrijwilligers een hockeywedstrijd mee.

Gezien de vele blije gezichten verwachten we nog meer kinderen het sportpark zullen vinden voor een 2e editie van Voorhout Beweegt in 2017.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs