BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Een Kaagweek met hoogtepunten Afdrukken E-mail
ImageWARMOND, 27 juni 2016 - De Warmondse Kaagweek zit er weer op. Ondanks het noodweer in andere delen van het land, verliepen de festiviteiten in Warmond redelijk droog. Het programma kende vele hoogtepunten, waarbij de rondvluchten met een helicopter een letterlijk hoogtepunt vormden. (Foto's en video: Henk Keijzer)

Het programma kende verschillende nieuwe onderdelen, maar uiteraard ook gouwe ouwe activiteiten als tobbetje steken, de Chris Krasfietstocht, Zwingo en Sterrenslag.' 's Avonds werd er volop gefeest in de feesttent in Park Groot Leerust met o.a. de Veronica Drive In show.

Image

Image 

Veel Warmonders maakte ook van de gelegenheid gebruik om met een helicopter een rondvlucht boven de eigen gemeente te maken. Door mechanische problemen liepen de rondvluchten zaterdagmiddag nog wel wat vertraging op. Maar de passagiers die de kans kregen mee te vliegen, waren gegarandeerd van een spetterend uitzicht.

Image

Image 

 

 Klik hier voor de volledige fotoreportage.


 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs