BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Spreekuur sociaal team in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 29 juni 2016 - Vanaf donderdag 7 juli kunnen inwoners van Warmond ook via het spreekuur terecht bij het sociaal team. Het sociaal team was al bereikbaar via mail, telefoon en facebook.  Vanaf nu kan men eens in de twee weken in de oneven weken op donderdagen terecht van 09:00 tot 11:00 uur in Warmond. Het spreekuur vindt plaats op de locatie van het sociaal team, Waagdam 2A achter de huisartspraktijk in Warmond. De dienstverlening is gratis en men hoeft van te voren geen afspraak te maken.

Bij het sociaal team kunnen inwoners terecht voor een luisterend oor, vragen over eenzaamheid, mantelzorg, financiën, welzijn of andere zaken waar men een helpende hand of steuntje in de rug bij kan gebruiken. De medewerkers van het sociaal team kijken samen met u naar een oplossing.

In het sociaal team zitten medewerkers van de organisaties MEE, Kwadraad, de Intergemeentelijke Sociale Dienst (ISD) Bollenstreek, Welzijn Teylingen, ActiVite, Marente en Buurzorg. Het is de bedoeling dat de klant via één ingang zo goed mogelijk geholpen wordt. Wanneer het nodig is worden andere professionals ingeschakeld.

Het sociaal team is naast het spreekuur op de donderdagochtend in de oneven weken bereikbaar per telefoon via 14 0252 per mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via Facebook.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs