BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Warmond heeft weer een terras aan de Leede Afdrukken E-mail

ImageWARMOND, 11 juli 2016 – Deze zomer is het dan eindelijk zover. Vijftien jaar nadat Boerderij Restaurant Meerrust haar deuren sloot is het weer mogelijk om te genieten van kopje koffie, thee of een, vooralsnog alcoholvrij, drankje met uitzicht op de Warmonder Leede. Er is nu een terras bij de theekoepel in Park Groot Leerust. (Foto's: Henk Keijzer)

Het terras rond de bijna tweehonder jaar oude Warmondse theekoepel wordt gerund door Arjan Kunkeler en Kiki Ruisch, als dependance van La Croûte De Zon en is bij mooi weer open tot het eind van de middag.  “We hopen dat de watersporters via ons terras wat vaker naar het dorp trekken en daar de galerietjes bezoeken en in ons mooie dorp een hapje komen eten”, zo licht Arjan Kunkeler het initiatief toe.

Image
De vergunning om rond de theekoepel een terras uit te baten is voorlopig voor 2 jaar verleend. Na een tussentijdse en een eindevaluatie zal bekeken worden of een meer permanente vergunning verleend kan worden. Het bestemmingsplan Kom Warmond zal daarvoor dan te zijner tijd aangepast moeten worden.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs