BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Daan & Sinne lopen vierdaagse voor Upendo Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 20 juli 2016 - De Nijmeegse Vierdaagse trekt ook tijdens deze 100ste editie weer heel wat lopers uit Teylingen. De jongste deelnemers uit deze gemeente zijn misschien wel de vrienden Daan en Sinne uit Voorhout.  De jongens van 11 hebben de afgelopen maanden flink getraind en lopen nu in de hitte vier dagen lang 30 kilometer.

Daan en Sinne lopen deze Vierdaagse ook voor een goed doel: Upendo. Deze organisatie geeft kansarme (wees)kinderen in Kenia weer een toekomst door ze onderdak en scholing te bieden. Het doel van de jongens is om genoeg geld in te zamelen om ieder (minimaal) één kind voor een jaar te kunnen sponsoren.

Familie
De twee jongens hebben het Vierdaagsevirus van hun familie mee gekregen. Zo heeft de vader van Sinne, Marc, al een aantal keren de 50 km van de Vierdaagse gelopen, terwijl de oma van Daan al heel wat keertjes de 30 kilometer heeft gelopen.

Daan en Sinne hebben de eerste dag in ieder geval zonder problemen uitgelopen. Vrijdag hopen ze een glorieuse intocht over de Via Gladiola te beleven, om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen. En natuurlijk voldoende geld voor het goede doel bij elkaar te hebben gelopen. De verichtingen van de jongens zijn te volgen via deze Facebookpagina .

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs