BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kindervakantieweken weer voorbij Afdrukken E-mail
ImageTEYLINGEN, 19 augustus 2016 - De Teylingense kinderen konden zich de afgelopen tijd weer vermaken tijdens de diverse vakantieweken die er in de gemeente werden georganiseerd. In Sassenheim verrees er eerder deze maand op het ijsbaanterrein weer een heuse kinderstad. In Voorhout bouwden de kinderen deze week hun eigen Huttendorp en in Warmond komt vandaag een einde aan de Kindervakantieweek. (Foto’s: Mariska de Graaf, Bart Kool en PR)

In alle gevallen waren de kinderen een aantal dagen tot zelfs twee weken onder de pannen. Waar in Sassenheim en Voorhout de kinderen hun eigen onderkomen bouwden, stonden op Koudenhoorn in Warmond de tenten al klaar voor de kinderen. In alle gevallen was er voor de kinderen een groot aantal activiteiten georganiseerd. Zo stond er in alle dorpen een springkussen en werd er in Sassenheim een rommelmarkt voor de kinderen georganiseerd. In voorhout was er voor de kinderen dit jaar een nieuwe activiteit: het Moon Light Tobbetje Steken. In Warmond konden de kinderen zich onder meer uitleven op het oud hollandse spellen circuit.

Nu hutten weer zijn afgebroken en de tenten weer neergehaald, komt er voor de meeste kinderen ook een einde aan de vakantie. Het gewone schoolleven begint weer.

Voorhout:

Image

Image

Image

Sassenheim:

Image

Image

Image

Image

Warmond:

Image

Image 

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs