BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kringloopwinkel "Opnieuw" geopend Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 20 augustus 2016 - Zaterdag is de kringloopwinkel "Opnieuw" aan de Herenstraat 136 in Voorhout geopend. Wethouder Kees van Velzen opende de winkel. De winkel was hiervoor gevestigd in de Spelewey aan het Breughelhof. De opbrengst van de kringloopwinkel gaat naar de jeugdclubs, de voedselbank en andere goede doelen.

Image

De kringloopwinkel wordt draaiend gehouden door 22 vrijwillgers die boeken, muziek, kleine meubelen en nog veel meer verkopen. Tijdens de eerste dagen dat de winkel geopend is heeft behoorlijk deel van de nieuwe voorraad direct al weer een nieuwe bestemming gekregen. Op de donderdag- of vrijdagmiddag is er in de winkel een repair café waar Dick van der Slot en andere vrijwilligers apparaten repareren.

Image

Normaal reikt de wethouder onderscheidingen uit, maar vandaag werd Van Velzen zelf gehuldigd als ere-vrijwilliger omdat hij één van de oprichters is van de jeugdclub in Voorhout.

De kringloopwinkel is maandag tot zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs