BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Archiefruimte in oude gemeentehuis Warmond blijkt niet leeg Afdrukken E-mail

WARMOND, 6 september 2016 - Journalist Bart Mos van De Telegraaf heeft via Twitter een filmpje verspreid waarop te zien is hoe een aantal indringers in het oude gemeentehuis van Warmond zich toegang verschaffen tot een afgesloten archiefkluis. De indringers blijken te beschikken over sleutels van het slot van de stalen deur waarmee de ruimte is afgesloten. In de archiefruimte worden onder meer wat oude bankafschriften en en correspondentie aangetroffen. Onder meer een brief over een vergunningaanvraag voor een loterij.

Het voormalige gemeentehuis staat al jaren leeg in afwachting van sloop, om plaats te maken voor een appartementengebouw. Gedurende die periode hebben er geruime tijd mensen als anti-kraakwacht in het pand gewoond. momenteel wordt het pand niet meer bewoond en staat er een afzetting rond het gebouw. Het is onduidelijk wanneer het filmpje is opgenomen.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs