BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Gemeentelijke onderscheiding voor Cees Colijn Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 14 september 2016 - De heer C. Colijn (70) uit Voorhout ontving zondagmiddag uit handen van wethouder Kees van Velzen de ‘Zilveren Barensteel’voor zijn vrijwilligersactiviteiten in die plaats. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van zijn 70e verjaardag, in Restaurant Boerhaave in Voorhout.

Sinds zijn pensionering in 2005 heeft de heer Colijn diverse vrijwilligersactiviteiten verricht.vBij voetbalvereniging Foreholte heeft hij in 2005 geholpen met de bouw van nieuwe kleedkamers. Ook nu is hij vrijwel elke dag bij de vereniging aanwezig en om benodigde klussen te verrichten en te assisteren bij evenementen, zoals de familiedag en het Jan Schramatoernooi.

Oranjevereniging

Ook bij de Oranjevereniging is hij elke dinsdagavond te vinden om te klussen, en te helpen met de voorbereiding van evenementen, zoals de seniorenmiddag, koningsdag, het kindercorso, het luchtkussenfestival, de wandelvierdaagse en de kermis. Verder heeft de heer Colijn de Scouting geholpen met de bouw van hun nieuwe clubhuis, en doet hij ook klussen voor de Bartholmeuskerk. In 2010 was de heer Colijn vrijwilliger van het jaar.
 
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Voorhoutse Herenstraat autovrij van de Kerkweg tot aan parkeergarage Plus?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs