BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Kleinere kermis Sassenheim door fouten organisatie Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 20 september 2016 - De kermis in Sassenheim mist dit jaar een aantal attracties. Door administratieve fouten staat een aantal exploitanten vanaf woensdag niet in Sassenheim maar elders in het land. De Breakdance, één van de grote publiekstrekkers, komt een dag later en zal vanaf donderdagmiddag haar supersnelle rondjes draaien. De Duursma Groep en de Oranjevereniging Sassenheim maken excuses voor de valse start van de kermis.

"Veel exploitanten wilden graag naar deze kermis toe komen. Echter, administratief is er eerder dit jaar het e.e.a. niet volgens plan verlopen. Het volledig onbedoelde gevolg was dat een aantal exploitanten geen idee had hoe welkom ze wel niet waren in het mooie Sassenheim. Spijtig genoeg accepteerden zij een plekje op een kermis elders in het land", aldus de Oranjevereniging.

De Oranjevereniging heeft als pleister op de wond voor de kermiseditie van volgend jaar "een absolute blikvanger" weten te strikken.

Burgemeester Breuer opent de kermis woensdag 21 september om 13.00 uur samen met clown Desalles. Ze delen samen gratis kermiseuro’s uit. ´s avonds is er weer de traditionele lampionnenoptocht om 20.00 uur.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs