BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nieuwe meetpost voor vliegtuiggeluid in Sassenheim Afdrukken E-mail
SASSENHEIM, 28 september 2016 - Op verzoek van de gemeente Teylingen heeft Schiphol een geluidmeetpost geplaatst in Sassenheim. De meetpost is sinds begin september operationeel en de gegevens kunnen bekeken worden op de website NOMOS.schiphol.nl De meetpost van NOMOS (Noise Monitoring System) in Sassenheim maakt deel uit van een netwerk van zo’n veertig meetposten rond Schiphol. De gegevens van de meetposten worden opgeslagen en gerapporteerd op NOMOS.schiphol.nl. Op deze gebruikersvriendelijke website kunt u overzichten bekijken van de  gemeten geluidsterktes, gegevens van de vliegtuigen etc.

Meetlocaties
De meetpost in Sassenheim staat bij sportcomplex Wasbeek aan de Van Alkemadelaan. Teylingen heeft ook een meetpost in Warmond, op het dak van Theater Het Trefpunt aan de Herenweg. Een overzicht van alle meetlocaties rond Schiphol vindt u op de website.

Voor andere informatie over vliegtuiglawaai zijn de volgende websites interessant:
www.sensornet.nl : dit is de website van een ander geluidmeetnet waar diverse gemeenten uit de regio aan deelnemen.
www.bezoekbas.nl : op deze website staat o.a. actuele informatie over het baangebruik op Schiphol. Bij BAS kunt u klachten over vliegtuiglawaai melden.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Op welke partij stem je 21 maart?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs