BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
HerfstFair luidt de Herfst in Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 3 oktober 2016 - Ondanks het slechte weer op zondag kijkt de organisatie van de HerfstFair op het Voorhavenkwartier te Sassenheim terug op een succesvolle 3e editie. “Je kunt alles van te voren plannen, behalve het weer. Helaas heb je dit niet in de hand, maar alles bij elkaar zijn we toch erg tevreden”, aldus Frans van Swieten, voorzitter van ondernemersvereniging Voorhavenkwartier.

Zodra het even droog was kon je dat merken. Dan wist het publiek de fair te vinden. De bezoekers leken enthousiast over het gevarieerde aanbod. Ter verhoging van de herfstsfeer zorgden twee herfstdames en een kastanjepoffer voor warmte op markt met heerlijke gepofte kastanjes. Ook vielen het boogschieten, herfstknutselen en de aanwezigheid van lokale stichtingen (Kasteel Teylingen, Oud Sassenheim en Up2Stage) goed in de smaak. "De herfstfair bleek deze editie een toepasselijk naam, met het herfstachtig weer", sluit de voorzitter lachend af.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs