BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bands & Friends gaat internationaal Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 10 oktober 2016 - Wat vijf jaar geleden begon als een gezamenlijk verjaardagsfeest van een groep vrienden, is uitgegroeid  tot een jaarlijks muziekfeest dat bezoekers uit de hele regio trekt. Zaterdagavond vond in het jongerencentrum Fascinus in Sassenheim de lustrumeditie van Bands & Friends plaats. Om het jubileum kracht bij te zetten, was een een band uit het buitenlands gecontracteerd.

De hoofdact van de avond was Barking Bruce, de Belgische winnaars van Clash of the Coverbands Benelux. Met onvervalste rockklassiekers wist de band het publiek al snel in beweging te krijgen. De bezoekers waren waren eerder al opgewarmd door Public Fools uit Katwijk. En voor wie zich geïnspireerd voelde door al het podiumgeweld was er de mogelijkheid om zijn of haar eigen muzikaliteit te tonen tijdens de luchtgitaar-competitie.


Image

De vrienden die vijf jaar geleden in Het Soldaatje in Voorhout voor het eerst hun vrienden trakteerden op een avond bandjes kijken staan nu wel voor een opgave. De zesde editie moet nog internationaler worden.

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs