BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
TGP Media Producties viert 10-jarig bestaan Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 18 oktober 2016 - Het Sassenheimse bedrijf TGP Media Producties van Piet Molenaar bestaat vandaag 10 jaar. De filmer heeft vanaf vandaag een kantoor in Sassembourg aan de Jan van Brabantweg. Foto Edwin van der Wijngaard.

Vanaf het moment dat oprichter Piet Molenaar van TGP Media Producties zijn eerste filmcamera in de hand nam is filmen zijn favoriete bezigheid. Tien jaar na de oprichting van zijn eigen bedrijf is filmen veel meer dan een uit de hand gelopen hobby. Nieuwsitems, documentaires, bedrijfsfilms, registraties van bruiloften, Piet Molenaar is van alle markten thuis.

“De eerste productie van TGP Media Producties is de documentaire over het sloop- en nieuwbouwproject van de Oranjebuurt in Sassenheim. Samen met mijn dochter Tessa Molenaar en zwager Gerard Stoffer filmden we de sloop en bouw van a tot z, interviewden we bewoners en betrokkenen. Dit leverde een film van een uur op, waar we heel trots op zijn. Een prachtig historisch document, waar we met heel veel plezier aan gewerkt hebben”, vertelt Piet Molenaar enthousiast.

“In filmen kan ik echt mijn ei kwijt. Het geeft me zoveel voldoening wanneer ik een montage naar volle tevredenheid van een klant afrondt. Je luistert naar wat een opdrachtgever in gedachten heeft en geeft daar je eigen creatieve draai aan. Wanneer dat met enthousiasme ontvangen wordt, dan geeft dat een enorme kick.” Molenaar vervolgt: “In het Sassemse komen mensen naar me toe om me te complimenteren met een filmpje van mijn hand. Die waardering motiveert mij om altijd het beste resultaat te leveren.”

Naast het maken van bedrijfsfilms en nieuwsitems voor lokale media benaderen ook particulieren TGP Media Producties voor het registreren van bijzondere momenten, zoals een bruiloft, babyshower, huwelijksjubileum, verjaardag of Sinterklaasviering. Piet Molenaar heeft ook veel ervaring met het vastleggen van schoolmusicals. “Een enorm leuke herinnering voor basisschoolverlaters”, aldus de videograaf.

In zijn kantoor in Sassenheim verwelkomt Piet Molenaar filmliefhebbers voor workshops ‘filmen met smartphone of tablet’. Ook kan men bij TGP Media Producties aankloppen voor het digitaliseren van diapositieven of oude negatieven van foto's. Het TGP Media Producties kantoor in Sassembourg heeft open dag op dinsdag 25 oktober van 10.00 tot 12.00 uur en van 16.00 tot 18.00.

.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs