BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Renovatie de Springplank eindelijk af Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 24 oktober 2016 - Met een grondige verfbeurt is vorige week de renovatie van basisschool De Springplank in Sassenheim afgerond. Daarvoor leek de school wel omsingeld door witte marsmannetjes. Dat wekte nog wel wat verbazing bij de spelende kinderen op het schoolplein.

Adjunct-directeur Henk Spook had de schilders gevraagd om de renovatie van zijn school af te ronden. De gemeente Teylingen had begin dit jaar de school voorzien van een nieuwe klimaathuishouding en nieuwe kozijnen. Ook waren alle muren zowel binnen als buiten voorzien van nieuwe frisse kleuren. Maar enkele moeilijke oppervlakken konden helaas toen nog niet worden opgefrist.

Vandaar dat de hulp van de kleurexperts van Sikkens in kader van het community program werd ingeroepen. In 3 uur tijd wist het team van de researchafdeling van AkzoNobel de hele betonnen buitenkant van de school te voorzien van de nieuwste beschermings technology in een kleur die precies matchte met het kleurenpalet zoals dat was ontworpen door de architect. Ook directrice Joyce Keunings en niet te vergeten de kinderen waren erg blij met het eindresultaat.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs