BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Eerste drie woningen voor statushouders gekocht Afdrukken E-mail
TEYLINGEN, 25 oktober 2016 - De gemeente Teylingen heeft inmiddels drie woningen aangekocht voor de vestiging van statushouders. Het gaat om twee woningen in Voorhout en één woning in Sassenheim. De gemeenteraad van Teylingen besloot eind juni om woningen aan te kopen voor de huisvesting van statushouders. De aangekochte woningen blijven maximaal vijf jaar lang beschikbaar voor de vluchtelingen.

De gemeente wil de komende tijd 15 woningen aankopen die geschikt zijn voor de opvang van meerdere statushouders. Om een evenwichtige spreiding over de dorpen te krijgen zoeken makelaars voor de gemeente naar 6 woningen in Voorhout, 6 woningen in Sassenheim en 3 woningen in Warmond. De woningen worden verbouwd zodat vier vluchtelingen er kunnen wonen. Naast het aankopen van woningen, worden er ook negen woningen uit de sociale voorraad ingezet voor de huisvesting van twaalf statushouders.
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs