BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Dit jaar geen Sinterklaasintocht maar een Sinterklaasfeest in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 26 oktober 2016 - Voorgaande jaren organiseerde de TOV Voorhout de Sinterklaasintocht altijd op zondag. Dit jaar is dat anders. Vanuit winkeliers kwam de vraag wel eens voorbij of de goedheiligman het dorp niet op zaterdag kon aandoen. Dit jaar kan Sinterklaas niet met de boot aankomen in verband met de werkzaamheden rondom de Nagelbrug. Voor de ondernemersvereniging was dit een aanleiding om eens opnieuw na te denken over het Sinterklaasevenement.

Op zaterdag 12 november wordt er nu een groot Sinterklaasfeest georganiseerd in Voorhout. Van 14.00 tot 16.00 uur vindt er een puzzeltocht plaats in het winkelgebied van Voorhout. In elke deelnemende TOV-winkel/ horeca staat een Piet. De kinderen kunnen op eigen gelegenheid (met ouders / verzorgers / opa’s en oma’s) deze winkels langs om een letter op te halen bij de Pieten. Als de kinderen alle letters verzameld hebben, wordt er een slagzin gevormd. Met deze slagzin kunnen ze bij Sinterklaas op het Kerkplein een presentje ophalen.

De flyer met puzzeltocht wordt de week voor 12 november op de basisscholen uitgedeeld en is te verkrijgen bij Van Kesteren Schilders, Schulte Doe Het Zelf en Primera. Of ouders kunnen zelf de flyer downloaden en uitprinten op facebook/tovvoorhout. Sinterklaas zal van 15.00 tot 17.00 uur plaatsnemen op het Kerkplein. Natuurlijk mogen de kleintjes ook Sinterklaas bezoeken zonder de puzzeltocht te hebben gedaan.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs