BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Jongen beroofd en mishandeld in Voorhout Afdrukken E-mail
VOORHOUT, 1 november 2016 - Een jongen heeft zaterdagavond rond 23:30 uur onder dwang zijn jas en mobiele telefoon moeten afgeven op Sportpark Elsgeest in Voorhout.  Het slachtoffer werd door de daders op het pad dat loopt vanaf het sportcomplex langs het volkstuinencomplex Elsgeest overmeesterd en beroofd. Het slachtoffer is hierbij door één van de daders mishandeld.

De politie is een buurtonderzoek begonnen en heeft een signalement van de daders verspreid. Eén man was licht getint, heeft een normaal postuur, 1,75 - 1,80 meter lang en is tussen de 20 - 25 jaar oud. Hij was gekleed in een zwarte jas van het merk North Face en een zwarte trainingsbroek en witte sportschoenen.
De tweede dader was ook een licht getinte man met zwart kort opgeschoren haar aan de zijkant, Hij heeft een slank postuur is 1,60 - 1,70 meter lang en is ongeveer 20 jaar oud. Deze dader was gekleed in zwarte jas tot over de heup en blauwe spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de straatroof één of meer personen hebben gezien die zich verdacht ophielden of die zich vreemd gedroegen in de omgeving van het sportpark. Getuigen kunnen zich melden bij de politie of bij Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 (gratis nummer).
 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs