BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Wijzigingen intocht Sinterklaas Afdrukken E-mail

TEYLINGEN, 8 november 2016 - Sinterklaas heeft dit jaar enkele wijzigingen gemaakt voor zijn intocht in Sassenheim en Voorhout. In Sassenheim komt de Sint dit jaar op 12 november een kwartier eerder, om 13.45 uur, aan op de Oosthaven bij de brandweerkazerne. In Voorhout komt Sinterklaas dit jaar op zaterdag naar het dorp in plaats van zondag. Hij komt niet met de boot vanwege bouwwerkzaamheden bij de Leidsevaart.

Voorhout
In Voorhout wordt op 12 november van 14.00-16.00 uur een Pieten Puzzeltocht georganiseerd met de TOV. Van 15.00 - 17.00 uur is er een "ontmoet en groet" met de Sint op het Kerkplein.

Sassenheim
Na het welkomstwoord en -lied op de Oosthaven vervolgt Sinterklaas zijn tocht met de nodige paardenkrachten richting het winkelcentrum. Zoals ieder jaar worden ze hierbij vergezeld door de Pietenband.

Voor de ingang van het park (nieuwe plek dit jaar) zal Sinterklaas alle kinderen begroeten vanuit zijn mooie zetel. Uiteraard kunnen de kinderen ook weer op de foto met Sinterklaas.  

Eén week voor de intocht deelt de TOV op alle basisscholen voor groep 1 tot en met 4 in Sassenheim een knutsel 'Mijter' uit. Ook liggen er exemplaren in de diverse winkels. Verven, knutselen, versieren, alles mag. En is de mijter klaar? Dan de kunnen de kinderen de mijter meenmenen naar de intocht en het dorp. Op deze manier wordt Sinterklaas extra feestelijk verwelkomd deze middag. Leuk om te weten de orgineelste mijters worden beloond met een mooie prijs van indoorspeeltuin KidsZoo uit Noordwijkerhout.

Oproep Bo zendt de intocht in Sassenheim live uit op de radio in de uitzending van 12.00 - 14:30 uur en is op een later tijdstip te bekijken op TV.

Warmond
In Warmond komt Sinterklaas op 19 november om 13.00 uur aan in park Groot Leerust. Om 14.15 uur is er een Sinterklaasfeest in Het Trefpunt voor kinderen van groep 1 tot en met 4.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs