BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Up2Stage speelt Oliver in New York Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 25 november 2016 - Het afgelopen weekend speelde musicalgroep Up2Stage de musical Oliver in New York. Het weesmeisje Oliver (Lianne Pijpers) in New York hoort allemaal geluiden in haar hoofd. Zij is ervan overtuigd dat deze geluiden iets met haar ouders te maken hebben. Om haar ouders te vinden, besluit zij om de muziek te volgen. Oliver is een musical van Wouter Blijleven en Rhody Matthijs die zijn inspiratie vindt in het boek Oliver Twist van Charles Dickens. De regie was in handen van Rob Burgmeijer. Foto's Edwin van der Wijngaard.

Image

Image

 Image

In drie voorstellingen op zaterdag en zondag kon het publiek zien hoe Oliver haar muzikale talent ontwikkelt terwijl zij uit handen probeert te blijven van Conner, de leider van de bende straatmuzikanten. Ondertussen ziet het publiek dat de moeder van Oliver ontdekt dat haar kind niet is overleden maar door haar vader is opgegeven voor adoptie. Zij gaat in New York op zoek naar haar dochter maar zij is ontsnapt uit het weeshuis. Als Oliver mag dirigeren in Carnegie Hall wordt zij herenigd met haar ouders Rebecca (Nienke Burgmeijer) en Chad (Wouter Kerkvliet).

Bekijk de fotoreportage.

Image

Image

Image

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs