BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Boekhandel Wagner opent escaperoom Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM, 29 november 2016 - Boekhandel Wagner in Sassenheim heeft vrijdagavond een escaperoom geopend. Het is daarmee de eerste boekhandel in Nederland met zo'n attractie. In een escaperoom laat een groep personen zich opsluiten, om door het oplossen van puzzels de weg naar buiten weer te vinden. (Foto: Willemien Cazzato-Wagner en Jolanda de Lange voor de deur van de escaperoom)

Een escaperoom in een boekwinkel klinkt vreemd, maar Wagner heeft er wel een literair tintje aan gegeven. De escaperoom is geïnspireerd op De Goddelijke Komedie van de Italiaanse schrijver en dichter Dante Alighieri. De bezoekers van de escaperoom moeten dus zien te ontsnappen uit Dantes Inferno.

Image
Zo bekeken vindt Willemien Cazzato-Wagner de escaperoom, die is bedacht door haar collega Jolanda de Lange, prima bij de winkel passen. "Dit is zó leuk, zó debiel. Dit past echt bij ons."

Image

Wethouder Bas Brekelmans opende de Escaperoom samen met Willemien Cazzato-Wagner

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

AGENDA

 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs