BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Bijdrage voor skeelerbaan in Warmond Afdrukken E-mail
WARMOND, 30 november 2016 - De Warmondse IJsclub krijgt 125.000 euro van de gemeente om een skeelerbaan op de landijsbaan in de Warmondse Veerpolder aan te leggen. De 125-jarige ijsclub diende, gesteund door de ijsclubs in Sassenheim en Voorhout, een burgerinitiatief in voor de aanleg van de skeelerbaan. De commissie Welzijn reageerde maandag unaniem positief op het initiatief waardoor de baan voor schaatstrainingen en om het skeeleren als sport te beoefenen.

De baan zal, wanneer aangelegd in 2017, de enige officiële 200 meter wedstrijdbaan zijn in heel Zuid-Holland. De ijsclub heeft 100 nieuwe skeeler leden nodig om de exploitatie rond te krijgen.

De Warmondse IJsclub zegt dat de baan ongeveer 300.000 euro zal kosten. Er is naast de bijdrage van de gemeente al 70.000 euro toegezegd door de Vrienden van de Warmondse IJsclub. De vereniging is nog bezig met diverse fondsen voor de rest van de financiering.

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs