BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Nieuwe jeu de boules baan in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 december 2016 - Teylingen heeft er een jeu de boules baan bij gekregen. Met hulp van de gemeente wist Biljart Vereniging Agnes in Voorhout een nieuwe baan aan te leggen. De baan werd donderdagochtend officieel geopend door wethouder Brekelmans van Sport en Ruimte. (foto's: Mariska de Graaff)

De jeu de boules baan ligt op Sportpark Elsgeest in Voorhout. Op klein Agnes, om precies te zijn, tussen de parkeerplaats en een eerder aangelegde Jeu de Boules baan.
 
Biljart Vereniging Agnes vroeg de gemeente toestemming om de extra baan aan te leggen omdat de andere banen zeer intensief worden gebruikt. De aanleg, maar ook het onderhoud van de baan zijn geheel voor rekening van de biljartvereniging. Toch droeg de gemeente ook bij. Het stelde een kraantje ter beschikking voor de aanleg en leverde allerlei hand- en span diensten om de baan te plaatsen.

Image 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs