BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Expositie 'Het Bollenpalet' in Voorhout Afdrukken E-mail
ImageVOORHOUT, 17 december 2016 - Burgemeester Carla Breuer opende donderdagochtend de expositie van schilderijen die gemaakt waren door volwassen cliënten van creatief atelier “Het Bollenpalet”. Op deze dagbestedingsplek van Raamwerk werken zij een paar keer per week aan hun mooie kleurige schilderijen. (Foto's: Mariska de Graaff)

Ze schilderen heel graag, maar het is natuurlijk nog mooier als hun werk ook tentoongesteld kan worden. Marc Clijsen, fysiotherapeut in de Agneshove, bood hen de gelegenheid hun werk in zijn praktijk te exposeren.

Image
Bij de opening sprak de burgemeester haar bewondering uit en beloofde zeker ook een keer te komen kijken in het atelier. Vol trots toonden de kunstenaars hun werk en vertelden wat er zoal te zien was. Zij bedankten de burgemeester met een door hen gemaakt beeldje van keramiek.

Image
Tot eind maart zijn de schilderijen van het Bollenpalet voor iedereen te zien en te koop bij Fysiotherapie Agneshove. ( Agneshove 99 in Voorhout)

Image

Image

 

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs