BINNENKORT

Heeft u zelf onderwerpen waar aandacht aan moet worden besteed: Mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
Overeenstemming over kap bomen Tulpenstraat Afdrukken E-mail
ImageSASSENHEIM 20 december 2016 - Woonstichting Vooruitgang is met omwonenden tot overeenstemming gekomen over de kap van de drie moeraseiken aan de Tulpenstraat in Sassenheim. Bewoners van het appartementengebouw waar de bomen voor staan werden vrijdag 2 december overvallen door een brief van  Vooruitgang dat de bomen de dinsdag daarop dinsdag gekapt zouden worden. Dat leidde tot emotionele reacties .

Na overleg met de omwonenden heeft Vooruitgang nu besloten dat de meest beeldbepalende boom, aan de kant van de Narcissenlaan, blijft staan. De twee andere bomen zijn dinsdag verwijderd.

Volgens Johan van Buren, manager wonen van Vooruitgang, hoopt de woonstichting daarmee tegemoet te zijn gekomen aan de bezwaren van de omwonenden. "Alhoewel we nooit iedereen tevreden kunnen maken, want er waren ook omwonenden die alle drie de bomen weg wilden", zo geeft Van Buren het dilemma aan.

Image

Zie ook:
-Kap bomen Tulpenstraat uitgesteld
-Vooruitgang overvalt huurders met bomenkap

 
< Vorige   Volgende >

ADVERTENTIE

Weekdeals (468x60)
 
 

ENQUÊTE

Hoe moet het nieuwe college van B&W onder leiding van de VVD eruit gaan zien?
 
 

Copyright © 2005 - 2014 Stichting De Teyding | Logo en site design: Briggs